KST

KST kan afhjælpe og lindre:


Stress

Trist og uoplagt humør

Er faldet, snublet eller på anden måde kommet til skade

Halter, slingre eller virker generelt stiv i kroppen

Skævheder i kroppen

Organ ubalancer

Mave/tarm ubalancer

Knogler (f.eks. HD, Wobbler, Spondylose, diskus, albueleds dysplasi mm).

Ømhed eller smerte i led og/eller muskler

Hjernens og centralnervesystemets funktion

For angst/aggressiv adfærd

Traume

Hyperaktivitet

BidefunktionenKontraindikationer:

Drægtig

CancerHvordan foregår behandlingen?


Jeg arbejder altid ud fra flere behandlings metoder, så jeg lader aldrig KST stå helt alene. Der skal derfor afsættes ca. 1 1/2 time til behandlingen. Under selve KST behandlingen, vil man løbende kunne se at dyret afspænder ved at den smasker, gaber, laver dybe udåndinger, maven rumler, prutter eller lign.


Har dyret fået en akut skade bør den kunne afhjælpes med få behandlinger, hvorimod kroniske lidelser vil kræve gentagne periodevise behandlinger, for at kunne opretholde et liv med færrest mulige symptomer.


I langt de fleste tilfælde vil man kunne se en bedring hos dyret efter 1. behandling.Hvad skal du være opmærksom på, efter behandlingen:


Efter behandlingen vil man kunne opleve at dyret starter en udrensning i form af bl.a. lind afføring, forbigående træthed, pludselig opstået kløen eller i form af urenheder specielt ved lyskeområdet hvilket er affaldsstoffer som kroppen renser ud. Disse reaktioner aftager hurtigt og er kun tegn på at kroppen begynder at slippe sine problemer.

Kranio Sakral Terapi - også kaldet KSTHvad betyder Kranio Sakral Terapi - KST:


»Kranio« betyder »kranie«.

»Sakral« betyder »korsben«.

»Terapi« betyder »behandling«Hvad er Kranio Sakral Terapi - KST:


KST er behandling af det Kranio-Sakrale system.


Kranio-Sakral systemet består af knoglerne i kraniet og korsbenet (sacrum), membranerne, som holder hjernen på plads i forhold til kranieknoglerne, og væsken (cerebrospinalvæsken), som cirkulerer omkring hjernen. Denne væske virker som en hydraulisk støddæmper, der beskytter hjernen og er nødvendig for at hjernecellerne kan få næring og udskille affald.


Denne behandlingsform har til formål at løsne muskelspændinger, justere skævheder, udbedre slag, chok og ubalancer, der belaster kroppen og centralnervesystemet.


KST er en meget blid og dybtegående behandlingsform, som arbejder med kroppens egen puls/rytme. Så igennem blide tryk på ca. 5 gram, påvirkes nerve-, muskel-, knogle- og hormonsystemet, så kroppen atter kan komme i balance og fungere optimalt. Dog i nogen tilfælde behøver man ikke nødvendigvis at røre hunden, bare intentionen om at ville, er nok. Ved hjælp af disse blide tryk kan kroppen selv være med til at rette ubalancerne.


Metoden bygger på en rytme, som kan mærkes over hele kroppen, nemlig den kranio-sakrale puls, som slår mellem seks og 12 gange i minuttet. KST går ud på at skabe balance i kroppen og sætter kroppens helbredende kræfter i gang. 


Alle dyr har stor glæde af denne terapiform og specielt nervøse, stressede, overaktive og meget følsomme dyr respondere utrolig godt.