Magnetfeltterapi

Magnetfeltterapi

Elektromagnetfeltterapi


kaldes også:

eMRS   =    Elektro Magnetisk Resonans Stimulation

eller

eMRT   =    Electro Magnetfelt Resonans Terapi


Hvad er magnetfeltterapi?


Enhver organismes liv er afhængig af denne energiform, Magnet, for overhovedet at kunne leve.


Hele vores krop eller vores dyrs krop, er opbygget af celler. Alle celler er omgivet af hvert sit elektromagnetiskefelt. Dette magnetfelt omkring cellerne, arbejder med at sikre en god transport i cellemembranen, altså med til at skabe cellestofskiftet, som er næringsoptaget og affaldsudskillelsen i cellen.


Med magnetterapi efterligner man de naturlige magnetiske strømimpulser, som hele tiden opstår naturligt i kroppens celler. Dette gør at cellerne lettere kan optage næringstoffer, og har lettere ved at komme af med affaldsstofferne. Dette vil styrke cellerne, så de får mere energi og vil leve sundere og længere. Samtidig får det cellerne til at dele sig, så genopbyggelsen af skader og skavanker, bedre og hurtigere kan genopbygges.


Man kan sige, at magnetterapi er en virksom hjælp til selvhjælp. Magnetfeltterapi er ikke designet til at hjælpe en bestemt sygdom/tilstand. Det forandre miljøet i kroppen/cellerne positiv, så kroppen er i stand til at hjælpe sig selv.


Er vores krop i ubalance, kan de røde blodlegemer have en tendens til at klumpe sig sammen i vores blodårer. Ved Magnetfeltterapi opløses denne tendens og blodet flyder bedre i kroppen og risikoen for blodpropper reduceres.


Magnetfeltterapi hører ikke til den såkaldte “alternative metode”, men udgør mere en bro mellem traditionel- og alternativmedicin. Så det er ikke bare et modefænomen - det er alt andet end en ny opfindelse. Erkendelsen om helbredende kræfter fra et naturligt magnetfelt, er næsten ligeså gammel som medicinens historie. Men magnetfeltterapi blev, som så mange andre ting, trykket til side af den kemiske udvikling. Først i de senere år har medicinverdenen genopdaget magnetfeltterapiens virkning, og der er lavede tusinder af videnskabelige studier, som har bevist sin virkning.


Magnetfeltterapi overfører energien ind til den mindste celle i kroppen. En egenskab som adskiller magnetfeltterapi fra andre behandlingsmuligheder.


Jeg bruger det selv, til alle mine muskelspændinger, ømme ryg og ikke mindst for at undgå stress.


Min mand bruger det meget til at restituere. Han cykler meget, og når han har kørt et hårdt løb, så tager han magnetterapi. Dagen efter kan han da godt mærke, at han har givet sig fuldt ud, men musklerne er ikke ømme.


Min søn har lidt en del af vokseværk. Så hvis han har spillet en hel fodbold turnering, eller de har løbet langt i skolen, så får han også en tur med magnetfelt maskinen. Og så undgår han de vokseværk episoder, som ellers plejede at dukke op om natten.


Så er der hundene. Stort set alle hundekunder, som kommer til terapi hos Janne’s Glade Hunde, får magnetfeltterapi. Min erfaring er, at hvis de er meget utrygge og måske stresset, så falder de nemmere til ro. Og dem som kommer med spændinger, der har jeg nemmere ved at komme igennem, og få løsnet op. Og min erfaring omkring ny opererede hunde, så sker helingen en anelse hurtigere.


Jeg syntes, dette er en fantastisk behandlings metode, men man må ikke regne med, at den kan stå alene.  Den skal stå sammen med anden form for behandling f.eks. genoptræning, medicinskbehandling osv.


Jeg kan kun sige, prøv det :-)

Hvad kan magnetterapi hjælpe på:


Styrkelse af immuneforsvaret.

Styrkelse af knogler- og bruskstruktur ved sygdomme i bevægeapparatet

Virker afslappende på spændte muskler/infiltrationer/triggerpunkter

Fremmer sårheling

Virker smertelindrende

Aktivere kroppens hormonproduktion, og er dermed forbundet med psykisk og fysisk velbefindende

Øger kroppens præstationsevne

Øger kroppens blodgennemstrømning

Migræne

Nervelidelser

Gigt

Cancer

Skader på led, knogler og muskler.

Inflammationer og hævelse

Fordøjelsessygdomme

Udrensning af de fem organer:

Lever

Lunger

Nyrer

Fordøjelsen

Huden

Stress

Træthed

Koncentrationsbesvær

Søvnforstyrrelser

Regenerering af kropsceller

Øget energi

Kredsløbslidelser

Bedre sportspræstation

Hurtigere restituering

Hudlidelser

Luftvejsproblemer


Behandlingen kan som forebyggende hjælpe på:

Forhøje ilt forsyningen til cellerne

Forbedrer cellestofskiftet

Styrker afgiftning

Styrker gendannelsen af celler


Kontraindikationer:

Gravid

Folk med elektriske implantater f.eks. pacemaker

Epileptiker


Kan man tage en overdosis?

I grunden er det ikke muligt, dog skal den daglige dosis ikke overskride en time, efter retningslinierne fra Verdens Sundheds Organisationen WHO.


Så nej, det kan du ikke. Man optager bedst behandlingen, ved at kroppen får en pause på 24 timer, for vi producere røde blodlegemer en gang i døgnet, så der kan kun optages impulser en gang i døgnet, oftere vil være spild af tid.


Mærker man noget under behandlingen?

Nej, de fleste mærker ikke lige umiddelbart noget, men nogen mærker en følelse af varme og andre kan fornemme en let kriblen. Varmen og kriblen stammer fra en forbedring af blodtilførelsen i kroppen. Hvis der skulle opstå lidt ubehag, så stop behandlingen, og vent et par dage med næste behandling. Ved næste behandling kan man evt. nedsætte behandlings tiden eller Hz’en. Men ikke 2 mennesker er ens, så derfor vil en behandling variere fra person til person.


Kan man sætte magnetfelt maskinen uden på tøjet/pelsen?

Ja, ved behandling kan tøjet beholdes på, magnetfeltet trænger gennem alt tøj og hele kroppen.


VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT!!!!!!!!!

DRIK VAND, VAND OG MASSERE AF VAND!