Mine hunde

RicciNavn: StabyWorld's Ricciardo Zijde-Kaije

Race: Stabyhoun

Køn: Han

Mor: Bee-Leike Uut D' Ôôge Dune

Far: Kaije Babbe Fan 'T Wapse Heim

Opdrætter: Helle Neis Svendsen - Errindlev

Født: 16.03.2017


Ricci er først og fremmest familiehund. Men jeg går til lydighed, jagttræning og nosework med ham, og når han bliver ældre skal han også prøve agility.


Ricci er bare super sød, dejlig blød, og nem at træne. Også er han verdens bedste børne-/familie hund. Hold fast vi er glade for ham.

Diva


Navn: Diva

Race: Welsh Corgi Cardigan

Køn: Tæve

Mor: Blondie's Elion The Beautiful Elven (Lilo)

Far: Geestland's Vulpino Villain

Opdrætter: Karen Lynggard og Kurt Halkjær - Værløse

Født: 06.03.2011


Diva er bare en super dejlig og smuk, men meget egenrådig Corgi. Diva gør ikke noget hun ikke vil. Hun er mors hund, alle andre i familien, er lidt lige meget. Jeg har gået til lydighed med Diva siden jeg fik hende, men damen gør kun ting, som giver mening for hende. Så man kan ikke altid se, hun er en lydighedshund :-)

Diva er glad for NoseWork, så det dyrker vi. Og vi hyrder også får. Diva elsker lange gåture, men kun hvis det er spændende steder som ved skov og strand. Når vi går ture herhjemme, kan vi godt gå helt i stå. Jeg elsker min corgi højt, tros alle hendes særheder, for der er godt nok mange grin i en Corgi.


Nicki


Navn: Nicki

Race: Labrador blanding

Køn: Han

Født: ca. 11.09.2015 Død: 31.12.2016


Nicki verdens flotteste og sødeste blandings hund. Nicki blev fundet bundet til en lygtepæl i Herlev, da han var ca. 4 måneder gammel. Uden mærkning eller noget. Han var ekstemt bange for mænd, og utroligt tynd. Han kom til Dyrenes Beskyttelses internat i Roskilde, hvor jeg hentede ham en måned senere. Nicki var den gladeste hund, jeg nogensinde har haft, han elskede bare livet.Han var super lærenem, og fantastisk til børn. Men da Nicki blev et år, og kom i pubeteten, fik han pluseligt problemer med alle hunde og mennesker, der ikke tilhørte vores familie. Han kunne ikke rumme verden. Vi prøvede alt, forskellige dyrlæger og en af landets bedste adfærdsbehandlere. Vi måtte desværre give op, da han ellers skulle være lukket inde det meste af hans liv, og det var han altså for livsglad til. Han vil altid være i vores hjerte. Jeg kommer mig aldrig over, at jeg måtte sige farvel.

Bongo


Navn: Bongo

Race: Dalmatiner

Køn: Han

Far: Nemo

Mor: Dolly

Opdrætter: Josefin Zabell

Født: 27.08.2007 Død: 21.12.2014


Bongo var den sødeste og blideste hund. Jeg fik ham da han var 1 1/2 år gammel, fra en dyrlæge, som tog hunde ind, som skulle finde nyt hjem. Hos dyrlægen stod de ude i hundegårdere hele dagen uanset vejr. De kom så ind igen kl. 18, hvor de sad i små bure til næste dag, de skulle ud igen. Der var ingen aktivering eller gåture. De fik dog mad og vand, men kun når de var ude i gårderne. Ingen ville have Bongo, som sad skramt i en krog, når nogen kom og kiggede på ham. Jeg begyndte, at tage ham med ind, når jeg var der, og kunne mærke, at han var en super sød hund. Så han endte her hos mig. Da Bongo var 3 1/2 år gammel fik han konstateret E hofter, spondyloser og gigtforandringer i albuerne. Så Bongo har gået meget med dækken, svømmet, fået massage og lavet rigtig mange genoptræningsøvelser. Han var bare så nem at arbejde med. Han har fået alverdens tilskud, til sin mad, og han er blevet holdt slank. Vi regnede maed, at det ville blive knogleproblemer, der vil sige stop for hans liv en dag, men nej. Bongo fik en akut hjerneblødning, og blev lam i hele venstre side. Jeg er bare så glad for, at jeg valgte at tage Bongo med mig hjem. For hvis han havde boet et andet sted, var der måske sagt farvel, allerede da alle hans knogle problemer viste sig. Godt han kom hjem til mig.

Bento


Navn: Bento

Race: Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Køn: Han

Far: Hyflyer's Invincible Max

Mor:SnaggyToller's Kangaroo Kimmie

Opdrætter: Rita Vesterby Loyning - Esbjerg

Født:11.12.2002 Død april 2011


Bento var altid super frisk, glad og utrolig legesyg. Han var et være vand dyr. Gik vi forbi et lille vandløb, en å eller havet, så skulle der altid bades. Han kunne svømme i timer. Han var super lærenem, men kørte hurtigt op i et meget højt stressniveau. Men vi fandt ud af, at stoppe ham inden han kørte for højt. Han var min tro støtte under min fødselsdepression. Jeg gik til lydighed og agility med ham, og det var han super til. Bento blev pluseligt trist og træt. Det viste sig, at han havde fremskreden kræft, så lige meget hvad vi gav ham af medicin, så gik det kun den dårlige vej. Efter 14 dage havde han stort set ikke flere røde blodlegmer, og vi måtte sige farvel. Ens første hund har altid en helt speciel plads i ens hjerte. Han var bare den bedste ven. Han vil aldrig blive glemt.